Jeg modtager uønsket mail fra forum

Mere
2 år 7 måneder siden #1 af 678
Ja som skrevet får jeg stadig uønsket mails,som jeg ser det er det ikke mig,der skal vinge af om jeg ikke vil modtage men omvendt.
Der har ellers været ro på min mail i en tid.Men nu starter det igen.
MVH
Per

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
2 år 7 måneder siden - 2 år 7 måneder siden #2 af 1861
Hej Per - og andre der evt. også får uønskede mails fra Forum.

Jeg har fundet en måde hvor man kan aflive de mails man ikke gider modtage - prøv følgende :

Du kan se på den mail du ikke gider at have hvad den handler om, der står f.eks "Paxton" i overskriften - det er en tråd som du har kommenteret på et tidspunkt, og systemet tror fejlagtigt at du gider ha en mail hver gang et andet medlem skriver noget i den samme tråd.

Hop ind på tråden (mens du er logget ind) og i øverste venstre hjørne er der en knap der hedder "Handling" med en sort blyant på.
Vælg denne knap og vælg "Afmeld" - så har du koblet dig af de mails du ellers ville få fremadrettet - det tager få sekunder og det kurerer problemet.

Man kunne måske også tænke sig at der var nogen der ville tilmelde sig mails fra en-eller-anden tråd helt frivilligt :biggrin: og her kan man bruge den samme "Handling-knap" med blyanten .. Når man ikke får mails hedder valgmuligheden nu "Abonner" - og hvis man klikker på "Abonner" så får man altså en mail hver gang der er bevægelse i tråden.

Det er ikke rocket science lige at foretage de par klik, og jeg skal undlade at kloge mig på hvorfor eller hvordan problemet opstod fra starten af, men her er en quick-fix til at slippe for de der mails :woohoo:

Jeg forstår at der iøvrigt foregår en del arbejde i kulisserne for at fjerne problemet permanent, men indtil da kan man altså gøre noget godt for sig selv, ved at tage musen i egen hånd og klikke sig til færre mails !

Hej fra Claus

Armen i karmen !

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
2 år 7 måneder siden #3 af 486
tak Claus....
stort tak

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen