Gavnø

Mere
2 år 4 måneder siden - 2 år 4 måneder siden #1 af 639
Gavnø er oprettet af 639
Kære bilentusiaster Vi har netop åbnet for tilmeldingen til årets =inherit !importantGavnø Classic Autojumble, som i år finder sted søndag den 13. juni 2021. I vil I år modtage jeres indkørselskort med evt. tilkøbte passagerbilletter, direkte i jeres indbakke, umiddelbart efter tilmeldingen. (tjek evt. spam hvis i ikke modtager det). Indkørselskortet skal som sædvanligt printes og sættes i forruden eller vises på mobilen ved ankomst.Vi udsender ikke indkørselskort pr. e-mail som tidligere år, så gem venligst kortet indtil juni.Oversigtskort over parken fremsendes pr. mail ca. 8 dage før arrangementet. Der vi I kumme se jeres placering ud fra bilmærke/klubstand. Tilmeldingen til Concours de Charme er også åben og vi håber at kunne gennemføre denne del af dagen i år, så tilmeld jer endelig hvis I har et køretøj fra før 1970. Der er også åben for tilmelding for klubstande, så har I en klub som ønsker at holde samlet, så kontakt os gerne inden udgangen af maj måned.Som de tidligere år, så vil klubber som har blandede mærker ikke blive placeret sammen, medmindre de er tilmeldt som klubstand. Vi glæder os til at se så mange som muligt til en skøn dag i parken til juni.Tilmelding  sker via dette link :  www.gavnoe.dk/autojumble/autojumble-tilmelding/ .Sidste frist for tilmelding er 31. maj 2021, hvorefter tilmelding kun er mulig mod et eftertilmeldingsgebyr. Ønsker du ikke at modtage info fra os fremover, bedes du returnere denne mail til os, så vi kan slette dig fra vores liste.Vi vil naturligvis følge myndighedernes Covid-19 anbefalinger. Forholdene på slottet og i slotsparken er godkendt af politiet. Med venlig hilsen

Lene Olofsson Pedersen
Eventkoordinator

Gavnø Godskontor
Gavnø 2
4700 Næstved
Telefon: 55 70 02 00 (hovednr.)
Telefon: 55 71 16 03 (direkte)
Telefax: 55 70 01 01
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Website:  www.gavnoe.dk

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
2 år 3 måneder siden #2 af 639
Besvaret af 639 på Gavnø
Er der slet ingen andre end mig der har tilmeldt sig fra klubben?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
2 år 3 måneder siden #3 af 3431
Besvaret af 3431 på Gavnø
Jeg har tilmeldt mig - men har ikke modtaget indkørselskort eller billet endnu.....................

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
2 år 3 måneder siden - 2 år 3 måneder siden #4 af 639
Besvaret af 639 på Gavnø
Mail modtaget den 25.05.2021
Vi arbejder i år med et nyt tilmeldingssystem og vi ved at enkelte indkørseslkort ikke er nået frem til modtageren eller er havnet i spam.Til de af jer som ved I er tilmeldt, men ikke har modtaget indkørselskort, så har vi jer med på indkørselslisterne.I kommer bare den 13. juni uden indkørselskort. VIGTIG INFO TIL ALLE TILMELDTE:
Gavnø Slot & Slotspark er underlagt kulturministeriets retningslinjer for besøg , så alle deltagere over 14 år skal opfylde et af følgende ved indkørsel:
  • Vaccinepas for 1. stik modtaget for min. 14 dage siden,
  • En negativ Covid-19 test, der er max 72 timer gammel, fra testtidspunktet - Testen skal være en antigentest(hurtigtest) eller en PCR-test.
  • Er fritaget for test,
  • Personer, der kan fremvise dokumentation for en positiv Covid-19 test, som er foretaget min 14 dage og højst 180 dage inden besøget.
Der skal kunne fremvises offentlig udstedt ID sammen med testdokumentationen..

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen