Onsdag Cruise, Øst, 7 Juli 2021

Mere
2 år 7 måneder siden #1 af 1861
Så kan jeg være Mads Steffensen 
Jeg tror panelet er enige om at kampen starter kl 21:00. Derfor vil vi sige at man sagtens kan køre en tur først, vi mødes i Roskilde kl 1800, kører kl 1830, det tager måske en time eller halvanden inden vi lander på Jordbærgården, og så kan man jo lave en tidlig exit (uden at fornærme værterne) og så - afhængigt af hvor man bor - kan man nå at være hjemme til at lave popcorn og knappe bajerne op, inden "Der er et yndigt land" toner frem kl 21:00.
Hej fra Claus
 

Armen i karmen !

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
2 år 7 måneder siden #2 af 048
Hej MCD'ere
Ja, nu har vi samme dilemma, som ved den først tur fra Fredensborg Slot (for mange år siden), hvor der også var landskamp (og en god regnbyge inden). Alligevel var der dengang alligevel mødt 19 biler til start.

Turen på onsdag er planlagt til 1 time, så vi burde være i Ledøje ca. kl. 19:30. Der er vi ikke langt fra Frederikssundsmotorvejen, så der skulle være en chance for at være hjemme til kl 21, hvis man er til bold.

Bevar roen - støt melis

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
2 år 7 måneder siden #3 af 1645
Stor stor tak for et fantastisk Cruise (44 køretøjer) på en flot EM aften hvor vi oplevede måske den flotteste jordbærtur nogensinde på en super rute. Tak til fam. Finn m.fl. for tilrettelæggelsen samt tak til jordbærgården for endnu et super arrangement!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen