Heldagscruise

Mere
1 år 6 måneder siden #1 af 3055
Heldagscruise er oprettet af 3055
Jeg har lige modtaget det nye pony power som jeg selvfølgelig starter med at læse med det samme.
jeg har så ikke modtaget den mail der omtales med spørgsmål om klubben. Men jeg faldt over spørgsmål 8 i Pony Power, som omhandler hvilke træf man syntes om.
Jeg startede sidste år sammen med Autogalleriet i Herning med at lave en tur til Ringkøbing og lyngvig fyr. Rigtig god tur som alle deltagere var begejstrede for. Klubben gav tilskud til indgangsbilletter til Autogalleriet 750 kr i alt.
5 juni i år havde jeg så arrangeret tur til Thorupstrand . Den dag blev også fantastisk og alle var glade.  Folk kom langvejs fra for at deltage, og de der kom længst væk fra, kom fra Sjælland. Ingen tilskud fra klubben for jeg søgte ikke om noget, for hvad skulle jeg søge til. 
Til 5. Juni 2023 ville jeg så prøve at arrangere en tur til Strøjer samlingen ved Assens. Kunne være rigtig spændende at se, og få nogle personer i de forskellige landsdele til at prøve at samle nogle Mustanger og så mødes dernede. Jeg har spurgt i klubben om man vil støtte det, for det er ikke billigt at komme derind.
Jeg henvendte mig til formanden om tilskud til turen. 35 kr pr medlem. Det er simpelthen for lidt, så jeg har opgivet det igen. 
Mvh. Flemming 3055.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 år 6 måneder siden #2 af 486
Besvaret af 486 på Heldagscruise
ja .. det skal vist lige nævnes at de ville have 500 kr. pr. person 
men håber du kommer på en anden god ide til dags cruise.. feks. Egeskov slot  de tager helt andre priser 

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 år 5 måneder siden #3 af 499
Besvaret af 499 på Heldagscruise
Hej.
Ellers en god ide med en tur til Strøjer, jeg bor ikke ret langt derfra ca 9 km og har ikke haft tid til at se den endnu. Så måske kunne vi finde ud af noget....
Har du prøvet at snakke med manden om han ikke kunne give klub rabat, bare fordi det er os. Jeg ved klubben har været der før for nogle år siden, kan jeg huske med ham selv som fortæller. Var dog ikke med da jeg dengang boede længere væk, måske det kunne være en anden dag, det skulle ikke undre mig hvis der er mange andre med samme ide lige den dag, men ved det ikke bare en tanke.
Håber ikke du opgiver tanken, tror det kunne blive godt.

Og til Kim, du må ikke sammenligne de 2 steder, der er kæmpe forskel på hvad der er udstillet og ikke mindst kvaliteten på tingene. Måske det er derfor det koster så meget, og i min optik alt for dyrt, men det ene er lagkage og det andet er ren noma mad, ikke at der er noget galt med noget af det, det er bare ikke det samme. 

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen