Lions Classic Car, Middelfart

11 år 1 måned siden #1 af Jens Ulrik Hansen
Lions Classic Car, Middelfart er oprettet af Jens Ulrik Hansen
Lions Club Middelfart vil gerne informere om et arrangementet, som vi afvikler i forbindelse med ”Lillebæltmarkedet” (se evt lillebaeltmarkedet.dk/ ).

Vi har fået stillet et parkeringsareal på 20*30 m til rådighed lige ud til Lillebælt. Arealet grænser op til markeds- og tivolipladsen, og ideen er, at publikum skal kunne beundre et udvalg af klassiske biler samt kunne købe en defineret tur på 8 km i lokalområdet.
Vi har kontakter til Cobra Club Danmark og Corvette klubben, som forventes at kunne stille med hhv 4-5 og ca. 10 køretøjer. Skuespiller Asger Reher har reserveret dagen og forventes at deltage med sin Cobra.
Ønsket til Mustang klubben er, at I ligeledes deltager med ca. 10 køretøjer.
Arrangementet afvikles d. 11. maj kl. 10-16. Der vil være mulighed for et bilskifte kl. 13 for dem der ikke kan/vil være med hele dagen.
Vi håber, at alle vil stille deres biler til rådighed for at køre med betalende publikum. Prisen bliver kr. 250,- pr. bil. Ønsker man en køretur med en specifik bil, skal der betales et VIP tillæg. Efter 5 ture, som hver varer ca. 15 min. vil der være mulighed for en pause for bil og kører.

Idet Lions Clubs fornemste formål er, at indsamle penge, som ubeskåret går videre til humanitære formål, kan vi desværre ikke tilbyde anden betaling, end dækning af benzin omkostninger for dem der kører med publikum. Vi forsøger dog at få dette sponseret af OK Benzin i form af et værdi-kort. Vil du vide mere om Lions kan du se det her: www.middelfart.lions.dk
Vi stiller et Pit telt op på pladsen, hvor vi vil sørge for forplejning til kørerne i løbet af dagen.

Idet der køres på offentlig vej, skal færdselsloven selvfølgelig overholdes og bilerne skal være indregistreret og lovlige. Efter forespørgsel hos hhv politi og forsikringsselskaber, skulle der ikke være nogen forbehold. Til de der har en veteranforsikring hos Alm. Brand kan jeg informere om, at der er en klausul om, at der ikke på køres konfirmations- eller brudekørsel uden forudgående accept. Vores aktivitet ligger dog uden for denne klausul, men vi får dette bekræftet pr. mail.

Jeg håber du vil være med til dette arrangement og dermed støtte Lions" humanitære arbejde. Hvis du er interesseret bedes kontakte mig hurtigst muligt på tlf. 22697208 eller bedre: mail til ju@force.dk
Jeg modtager gerne kommentarer til ovennævnte og forslag til forbedringer. Vi er novicer på denne type arrangementer :-)
På vegne af Lions Club Middelfart
Jens Ulrik Hansen

Venligst Log på for at deltage i samtalen

Mere
11 år 1 måned siden #2 af 857
Hej
Vil da gerne stille mig og bil til rådighed

Mvh Kurt

Venligst Log på for at deltage i samtalen

11 år 1 måned siden #3 af Jens Ulrik Hansen
Besvaret af Jens Ulrik Hansen på Re: Lions Classic Car, Middelfart
Hej Kurt,
Mange tak for din positive tilbagemelding om deltagelse i Lions Classic Car i forbindelse med Lillebælt markedet.
For at holde styr på de deltagende biler og deres ejere bedes du sende en mail til ju@force.dk med information om dit navn, mail adresse og telefon nummer så vi kan kontakte dig senere.
Du må gerne slå på tromme for arrangementet i din omgangskreds. Indtil videre er der tilmeldt 2 Mustangs.
Med venlig hilsen og fortsat god påske
Jens Ulrik Hansen

Venligst Log på for at deltage i samtalen

11 år 1 måned siden #4 af ole
Besvaret af ole på Re: Lions Classic Car, Middelfart
Hej Jens ulrik
jeg vil gerne støtte den gode sag, og kommer i min Ford Mustang cabriolet fra 1968, jeg håber hermed at der er flere der vil komme ud af busken og bruge en lørdag på dette gode formål.

Venligst Log på for at deltage i samtalen

Mere
11 år 3 uger siden #5 af 2247
Hej Jens Ulrik.
Jeg prøver at få det til at passe, så jeg kan komme i det mindste en del af dagen, hvis du er interesseret.
Jeg har lige sendt en mail til dig også.

Venligst Log på for at deltage i samtalen