preload ventiler

Mere
5 år 1 uge siden #1 af 3241
preload ventiler er oprettet af 3241
Hej, havde min motor 302 delvis adskilt sidste vinter, nye pakninger, slibe ventiler osv. Den har kørt fint, men jeg er blevet lidt i tvivl ang. preload af ventiler:
Jeg starter ved TDC og indtil stødstanger "går træls" mod ventilløfter ved cylinder 1, så en kvart omg på svinghjul og næste osv. Men hvad derefter med preload, har set lidt forskelligt, og er der forskel i forhold til ydelse, om det f.eks er en kvart eller en hel omgang?
Ha en god dag
Allan Lund

Allan-Lund

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
4 år 11 måneder siden #2 af 499
Besvaret af 499 på preload ventiler
Hvor meget de skal forspændes kommer an på hvilken knast du vælger, er det en org ford knast, er det ford anbefaler 3/4 omgang.
Ellers må du have fat i dem der har lavet knasten, de ved det med sikkerhed. Pas på med at gætte, eller stille dem for blødt, det bliver hurtigt dyrt.
Husk altid at tjekke at ventilfjedrer er de rigtige til knasten, og om geometrien er lige i øjet. Ellers for du stort slid som i meget stort, og eller larm, rasler.
Håber det hjælper dig, der er alt for mange som ikke gør det rigtigt, og så må man betale når det går i stykker, for det gør det. Og imens yder motoren ikke hvad den kunne havde gjort.
Hilsen Peter.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen