Skip to main content

Længde stødstænger

Mere
4 år 9 måneder siden - 4 år 9 måneder siden #1 af 3037
Længde stødstænger blev oprettet af 3037
Hej,
Jeg bikser med nogle nye alutoppe(ala gt40) som qua guide plates og rockers, eller hvad det nu hedder, kræver at jeg kigger lidt på geometrien, så jeg kan bestille stødstænger i den rette længde, der kan holde til at køre med guideplates.

Som jeg måler det, så sidder udstødningsgeometrien lige i skabet 6.8, mens indsug ser ud til at kræve 6.925 giver det mening ? det gør det nemlig ikke lige for mig :-)
Måler med justerbar stødstang og hydrauliske løftere. Jeg har også faste løftere, men har læst at det måske ikke er det bedste af bruge....
Nogen der ved noget om sagen, sig gerne frem, så jeg kan få bestilt og få mine toppe på.

Mvh.
Janus
Sidste redigering: 4 år 9 måneder siden ved 3037.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
4 år 9 måneder siden #2 af 162
Besvaret af 162 på emne Længde stødstænger
Janus, længden har lidt at gøre med vippearmen. Railrockers har længerer stødstænger end alm. 289 stænger. Du skal bruge hærdede stødstænger og sikkert 6.800 hvis du kører guideplates og rullevipper. Hvis toppene er lavet til railrockers dvs ventilerne stikker lidt længre op ved ventillåsene så skal du bruge 6.900 stadig hærdede pga guideplates.
Make sence??

44 år med samme 69' Mustang

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
4 år 9 måneder siden #3 af 3037
Besvaret af 3037 på emne Længde stødstænger
Hej Tommy,

Tak for det. Jamen lidt som ventet så var det noget fejl40. Det gik op for mig at Jeg har justeret mens den ene hvilede på vej op ad knasten og den anden stod i bunden. Ud over det så er min justerbare stødstang tynd, der hvor mine andre stødstænger har en kugle for enden, så hvis man ikke er opmærksom så står de ikke helt korrekt i bunden af rolleren.

Det er lykkedes mig at måle mig frem til 6.850 for begge stødstænger, så ikke mere snik snak om forskellig længe, nu skal der bare bestilles :-)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum