strøm issue

Mere
3 år 8 måneder siden #1 af 3037
strøm issue er oprettet af 3037
Hej,
Jeg har lidt ballade med mit lade system. Har testet batteri og generator, så der er kun regulator og ledninger tilbage.
Hvad skal jeg kunne læse på pindene på regulatoren ? pin1 og 3 er henholdsvis forbundet til generatoren og bestemmer om den skal lade, eller holde en pause. Den får tilsyneladende ikke besked på at lade og det selvom jeg har prøvet at forbinde pin1 og 3, så den burde køre udenom regulatoren. Dette ændrede ikke noget.
Ellers nogle gode ideer ?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
3 år 8 måneder siden #2 af 499
Besvaret af 499 på strøm issue
Jeg sætter gerne en 1 wire generator på, så for man mere strøm til elektronisk tænding radio osv. som bilen ikke er født med, og man har ikke brug for bilens ledninger og laderelæ. En god generator koster omkring 100 dollars i USA og er hjemme på 2/3 dage hvis man ønsker, bare husk at bestille til en ford så den har de rigtige beslag.
Man kan jo selvfølgelig også køre bilen til en autoelektriker og få ham til at lave bilens org. system, det er dyrere og man ender op med noget som er dårligere, og tit blinker lyset på bilen når relæ slå til og fra, og man for næppe power nok til at trække alt det nye man har sat i bilen siden bilen var ny.
Ejeren bestemmer.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen