dæmpning af udstødning

Mere
3 år 2 måneder siden - 3 år 2 måneder siden #1 af 3037
dæmpning af udstødning er oprettet af 3037
Hej,

Jeg har hjemmelavet en udstødning der går ud til siden foran bagdækkene på min 67'er. I forsøg på at dæmpe har jeg monteret 2 forskellige gennemstrømspotter på hver side, da der ikke er plads til en ordentlig potte.
Det giver en herlig lyd, men er lidt hårdt på længere ture.

Er der nogen der har monteret noget lign. med succes, hvor lydtrykket er til at klare på længere ture ? Overvejer Magnaflows eleanor potter, men der er indgang og udgang i fronten og det flower næppe særligt godt.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
3 år 2 måneder siden #2 af 515
Besvaret af 515 på dæmpning af udstødning
Er der ikke noget med at man kan få en dæmper som skrues ind i afgangsrøret som godt nok tager toppen af ydelsen, men også lyden. Mener at der er een her i klubben som har sådan en løsning, men kan ikke huske hvem ;)

Kan man få nogle fotos af din udstødning. Har nemlig kigget på "glass packs pipes med side exit" som alternativ til Flowmaster 40 med bagud exit.

Life is a cruise

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
3 år 2 måneder siden #3 af 3037
Besvaret af 3037 på dæmpning af udstødning
de hedder supertrapp og jeg ved ikke hvor meget de koster af hestekræfter, men de laves til at sætte i enden af en rund udstødning og jeg skal have ovale spidser for enden.
Jeg skal ikke lige have billeder ud af min udstødning for det er en frankenstein version som nok mere er brændt sammen end svejset. Det er nemt at lave selv, for du lader bare udstødningen løbe på begge sider af kardanen og der er plads til en glasspack, inden der skal et bøj på ud til siden.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen