Skip to main content

Allan don vito

Mere
2 år 8 måneder siden #1 af 3037
Allan don vito blev oprettet af 3037
Nå en afsluttende kommentar omkring min bil og Don Vito, da jeg nu har fået min bil hjem igen. Efter at have betalt 5800 uden nogen kvittering, eller mulighed for testkørsel. Pengene skulle betales ind på kontonr. inden jeg kunne få min bil.  Jeg kan konstatere at gearkassen er marginalt bedre. Mellem 30-45 mph glider den og kobler ind og ud på gearet. Det uanset man holder fast hastighed, slipper speederen, eller acc.
Så jeg hører gerne om en på den jyske side som kan lave han arbejde færdigt, efter 2 gearkasser og en reparation skulle man synes at den nu skulle virke men nej. Jeg tænker at han med 35 års erfaring måske skulle finde på noget andet at lave.

Vi deler så herudover skylden for at motoren nu også er død. Den er testkørt af ham med ødelagt rear main seal tror jeg, hvilket betyder et olieforbrug på ca 2 liter pr 20 minutters kørsel.
Så motoren var mærkbare ringere ved afhentning og første gang jeg kørte fra på motorvejen efter 40 minutters kørsel var den tom for olie. Det skal siges til hans forsvar at det ikke var ham der gjorde den utæt, den var blevet ødelagt af undertegnede inden den blev sendt over til ham.
Dette skulle være udbedret inden han ligger og testkører gearkassen vil jeg mene, men hvad ved jeg, er jo ikke mekaniker.

Det skal også siges til hans forsvar at han var venlig til at komme ud at give min bil et boost, da han havde stillet den frem uden strøm, olie og benzin og ellers klar til afhentning med 3 timers kørsel tilbage til jylland....

Han er røget af min julegaveliste for i år.
Janus

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
2 år 8 måneder siden #2 af 2491
Besvaret af 2491 på emne Allan don vito
trist oplevelse du har fået,men der findes jo knap nogle gode håndværker tilbage, har du prøvet ham bebby der ligger meget op på facebook,tror det hedder gm og ford renovering eller noget andet spøjst,han er på mange træf rundt i dk

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
2 år 8 måneder siden #3 af 3037
Besvaret af 3037 på emne Allan don vito
Ja jeg kender godt til Benny for jeg snakkede nok med alle der renoverer gearkasser mens jeg var i gang med det her cirkus. Jeg ville være sikker på om jeg havde ret, eller Allan havde. Man skal ikke bare hænge folk ud og jeg har sagt til Allan hvor han kan finde opslagene, så han skal være hjertelig velkommen til at skrive en kommentar herinde.

Benny bliver bagtalt af i hvert fald nogle af dem der også laver gearkasser. Det kan man ikke bruge til så meget for de har jo en interesse i at man ikke bruger ham. Jeg har snakket med folk der har fået flere gearkasser fra ham og de har virket fint, så jeg har intet at udsætte på ham og han var venlig og ærlig omkring gearkasserne da jeg snakkede med ham.
Hvad man ikke er klar over, er at de folk som sælger gearkasser uden at montere, er ikke 100% på om deres gearkasser virker. Der skal en dyr bænk til at teste gearkasser og dem er der til mit vidende ingen i Danmark der har. Så de fleste tester gearkassen når de monterer den på bilen. Det vil sige at man hvis man køber en løs gearkasse, så er der en vis sandsynlighed for at man komme til at afmontere den igen og køre den tilbage til byggeren og så hjem og gen-montere. Når man har gjort det en gang, så er det ikke sjovt længere :-)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum