justering af siderude

Mere
1 år 10 måneder siden #1 af 3039
justering af siderude er oprettet af 3039
Hej.
Jeg har skiftet "hejse-mekanismen" i døren i førersiden på min Mustang 1966 cabriolet. Ruden ruller sådan set fint op og ned, men jeg synes, at det rasler en hel del, og så kører ruden lidt skævt op. Sagt på en anden måde, så kører den ikke "vandret" op, men er lidt højere bagtil end fortil med det resultat, at det selvfølgelig ikke slutter tæt, dvs. der er et ("trekantet") hul mellem rude, den forreste trekantsrude og taget. 
Jeg er helt med på, at det er en gammel bil, og ikke alt passer perfekt sammen, men jeg tænker, at man godt kan justere det lidt bedre ind (?).

Er der nogen derude, som er mester i rudeindstilling på en Mustang 64-66, og som har tid og lyst til at hjælpe med at få justeret ruden ind - mod betaling naturligvis, men hvor jeg må kigge med over skulderen? :-)    Evt. kan du også vurdere om der mangler noget eller glideskinnerne bør skiftes.

Jeg bor på Sjælland. På forhånd mange tak.
God sæson til alle. Mvh. Tim
Bilag:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 år 10 måneder siden #2 af 048
Besvaret af 048 på justering af siderude
Hej Tim
Når Du skriver, at Du har skiftet hejsemekanismen, er det så de 4 små nylonruller, der løber i skinnerne, Du mener? De har det med at knække, hvilket kan medføre raslen og skæv rude 

Bevar roen - støt melis

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 år 10 måneder siden #3 af 3039
Besvaret af 3039 på justering af siderude
Hej Finn. Jeg har skiftet det meste - inkl. nylonrullerne. Se evt. foto :-)
Bilag:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen