Brusende lyd i motor

Mere
3 uger 19 timer siden #1 af 1066
Brusende lyd i motor er oprettet af 1066
Hej
jeg har en brusende lyd i motor( kølervæsken ) når min 66 er ved at være varm . Mit gæt er def. Termostat i vandpumpe. Andre ideer?
vh Henrik

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
2 uger 6 dage siden #2 af 070
Besvaret af 070 på Brusende lyd i motor
Hej.
Manglende termostat eller dårlig køler. Jeg har oplevet det samme og det var dårlig køler.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
2 uger 5 dage siden #3 af 3037
Besvaret af 3037 på Brusende lyd i motor
Hej Henrik,
Termostaten sidder ikke i vandpumpen, men i et lille hus på den slange, der går tilbage på toppen af køleren. Du kan checke om den virker ved at slangen er kold efter du starter bilen og indtil den kommer i driftstemp. Så åbner den og så bliver den øverste slange varm.

Prøv at pille låget af kølen og start bilen, kan være det bare er lidt luft, der er fanget og check at der er flow i vandet.

Du kan hælde noget kølerrens i og så skylle det hele igennem for at sikre det flowet er som det skal være. Du skal så nok have termostaten ud, hvis du skal skylle hele vejen igennem.

Hvis du er uheldig er det kompression du får i kølervæsken, men så skal den stå og trykke det ud ligesom når motoren overopheder og hvis det er, så kan det være en top pakning der er gået og så bør kølevandet lugte af udstødning, eller måske har du lidt vand i olie, så det ligner kakaomælk.

Ellers er det måske nogle andre, der har bedre råd.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
2 uger 5 dage siden #4 af 1066
Besvaret af 1066 på Brusende lyd i motor
Mange tak for svar
vh Henrik

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen