× Er du gæst her, og har du et spørgsmål eller en forespørgsel til klubben eller folk i klubben kan det gøres her.
Det kunne være man som gæst ville søge medlemmernes hjælp til konfirmation, bryllup eller lign.

Spørgsmål inden jeg finder drømmerbilen

4 år 2 måneder siden #1 af Von And
Jeg går med drømmen om at cruise i en lækker mustang om sommeren. Jeg står pt med +100.000 sat til side og sparer stadig op. Jeg har kigget lidt rundt og mit umiddelbare valg, nu og her, falder nok på 1969 mach 1 fastback. Men lad os nu se.

Jeg er interesseret i at høre jer herinde om nogle ting. Nogle af spørgsmålene er måske "dumme", men man skal jo spørge før man bliver klogere. Så altså:

- Der er altid nogle problemer med biler, men er det jeres erfaring at der er mere vrøvl med en gammel mustang? For meget?
- Er der nogen der har erfaring med import shipping fra USA? Kan det bedre betale sig?
- Hvor meget bil kan jeg få for 100.000? 150.000? 200.000? Hvor langt skal jeg op for at få en særdeles flot, velholdt(måske restoreret?) og godt kørende muskelbil?
- Hvordan er jeres ældre modeller forsikret? Jeg kan forstå en veteran forsikring er billig, i og med det også er en regulær sommerbil.
- Hvordan og hvor meget med afgifter?
- Er der andet i kan dele, som man umiddelbart bør vide som ejer af en sådan krabat?

Jeg takker på forhånd !
Mere
4 år 2 måneder siden #2 af 3091
Sider lige og tænker på hvordan kom de fra 1967 og 1968 instrumentbord, og til at få lavet det så radikalt anderledes i 1969 der må være en der har røget noget eller sovet i timen
Mere
4 år 19 timer siden - 4 år 19 timer siden #3 af 611
Sovet i timen !!!!!! ???? WHAT... 69-70 Deluxe/mach1 instrumentbordet er da det fedeste der nogensinde er lavet i nogen bil, overhovedet :D Den skal bare lige ha' en fresh up.

Nå, spøg til side. Er enig i alt det Rolf skriver. Hvis det skal være en ægte Mach1 skal du nok over 300.000 for at få en pæn i orden bil.
De er ikke dårligere end andre veteraner, men hvis man har høje forventninger til kvaliteten så koster det .. Så det kommer helt an på dine forventninger :) Hvis den bare skal køre nogenlunde godt, og du kan leve med lidt raslen her og der og skærmene ikke flugter helt, så kan du værende kørende meget billigt.